Abdullah Avcı taraftara teşekkür etti: Onlar olunca bir fazlayız

Abdullah Avcı taraftara teşekkür etti: Onlar olunca bir fazlayız Spor – BHA Trabzon Papara Park’ta oynanan maçta oynanan çeyrek final maçında Trabzonspor, Bosna-Hersekli futbolcu Edin Visca’nın tek golüyle galip gelen takım oldu. Ligde son 3 maçından galibiyetle ayrılarak ligdeki kötü gidişine ‘artık dur’ diyen bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası’nda son 4 takımdan biri olmayı başardı. Trabzonspor’un...

Abdullah Avcı taraftara teşekkür etti: Onlar olunca bir fazlayız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Abdullah Avcı taraftara teşekkür etti: Onlar olunca bir fazlayız

Spor – BHA

Trabzon Papara Park’ta oynanan maçta oynanan çeyrek final maçında Trabzonspor, Bosna-Hersekli futbolcu Edin Visca’nın tek golüyle galip gelen takım oldu.

Ligde son 3 maçından galibiyetle ayrılarak ligdeki kötü gidişine ‘artık dur’ diyen bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası’nda son 4 takımdan biri olmayı başardı. Trabzonspor’un yarı finalde, Galatasaray – Fatih Karagümrük karşılaşmasının galibi ile eşleşecek.

”Trabzonspor’un büyüklüğü bu kupalardan geliyor”

Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, ”Yarı final için mutluyuz. Beşiktaş maçından bu yana oyunumuzu epey geliştirdik. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonlarla maçı koparabilirdik, daha etkili olmamız gerekiyordu. Ancak gol doğru zamanda geldi. Dengeli bir oyun kurduk ve rakibe çok fazla fırsat vermedik.” ifadelerini kullandı.

Odaklarının yarı final eşleşmesinde olduğunu belirten Avcı, ”Trabzonspor’un büyüklüğü bu maçlardan ve bu kupalara koyduğu ambargolardan gelir. Ziraat Kupası önemli hedeflerimizden biri. Trabzonspor inatçıdır, vazgeçmez. Biz mutluyuz, Başakşehir’e de diğer maçlarında başarılar dilerim.” sözlerini söyledi.

Avcı’dan taraftarlara minnet

Trabzonspor teknik direktörü Avcı, maça gelen ve onları destekleyen taraftarlar için şunları söyledi:

”Buraya gelen veyahut gelemeyen, bizleri destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar bizimle olduğunda çok güçlüyüz. Çünkü sahada bir fazlayız.”

”Transfer yapmanın bir felsefesi var”

Transfer çalışmalarının durumu hakkında konuşan Abdullah Avcı, ”Transfer yapmanın bir felsefesi var. Biz de bunu uygulamaya çalışıyoruz ve gerçekten çok kafa yoruyoruz. Daha güzeli, hızlı bir şekilde yol alıyoruz. İstediğim oyuncu profillerini ilettim. İnşallah iki sene önce yakaladığımız gibi bir takım oluşturabiliriz.” dedi.

Abdullah Avcı taraftara teşekkür etti: Onlar olunca bir fazlayız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.